УкрАгроКом збере 300 тис. т зернових і олійних

31 жовтня 2016, 09:08 2007

Група компаній «УкрАгроКом» і «Гермес-Трейдинг» (Кіровоградська область) очікує врожай зернових і олійних культур на рівні 300 тис. т.

Про це повідомив співзасновник групи й директор зерноторгової компанії «Гермес-Трейдинг» Юрій Скичко, передають «Українські новини».

«Іде збирання кукурудзи, практично завершено збирання соняшнику. На жаль, по Кіровоградській області показники врожайності по кукурудзі не дуже високі, але однаково кращі, ніж торік. Урожайність коливається в межах 6-9 т/га, по соняшнику — 2-3 т/га. Усього зернових і олійних понад 300 тис. тонн плануємо зібрати», — сказав Скічко.

Крім того, приблизно 6,5-7 тис. га площ компанії зайнято під цукровим буряком, який планується зібрати також близько 300 тис. т.

Також група зараз зосереджена на забезпеченні роботи елеваторної інфраструктури як для власної продукції, так і для інших підприємств регіону. 


Для довідки: ТОВ «УкрАгроКом» було засновано у 2000 році, а в 2001 р. підприємство купило перший елеватор на 12 тис. т. У 2002 р. було засновано ТОВ «Гермес-Трейдинг». Сьогодні група компаній «УкрАгроКом» та «Гермес-Трейдинг» — це сільськогосподарська корпорація, яка динамічно розвивається і спеціалізується на виробництві зернових і олійних культур, вирощуванні свиней і великої рогатої худоби, торгівлі зерном. Земельний банк — 75 тис. га, загальна потужність зберігання зерна — 353 тис. т.