У Епіцентра новий керівник аграрного напрямку

08 серпня 2018, 10:55 3483

Керівником аграрного напрямку ТОВ «Епіцентр К» призначено Василя Мороза, який працює в компанії з 2015 року.

Як говориться у повідомленні компанії, займану посаду покинув Віталій Ставнічук, що працював в компанії з листопада 2017 року.

«Кадрові зміни зумовлені розбіжностями у баченні стратегічного розвитку компанії між акціонером та попереднім керівником», — йдеться у повідомлені.

За словами нового керівника, головними пріоритетами розвитку аграрного напрямку компанії залишаються ефективність виробництва та застосування сучасних технологій і підходів до ведення сільського господарства.

«Компанія активно розвивається, тому наразі йде формування професійного кадрового ядра, систематизується робота всіх підрозділів аграрного виробництва,  посилюється контроль за вирощуванням сільськогосподарських культур. Головний пріоритет — досягнення високих показників, отримання запланованої врожайності та прибутку, частину якого ми традиційно спрямовуємо на соціальний розвиток села», — наголошує Мороз.


Для довідки: Василь Мороз за освітою вчений-агроном, близько 40 років працює в аграрному секторі, має великий досвід керівної роботи, заслужений працівник сільського господарства. 

У 2006-2011 роках працював генеральним директором ТОВ «Стіомі-Холдинг». З 2015 року Генеральний директор «Агрохолдинг 2012», керівник Західного кластеру.