Цеппелін Україна презентувала техніку для збільшення продуктивність

25 червня 2018, 14:40 3986

Компанія «Цеппелін Україна» в рамках конференції «Системи землеробства» продемонструвала комплексні рішення для основного і поверхневого обробітку ґрунту.

Про це AgroPortal.ua повідомили у компанії.

Зокрема «Цеппелін Україна» показала у роботі два трактори — Fendt 1038 та Valtra T194. Агрегатувались ці машини із ґрунтообробними знаряддями Gregoire-Besson: дисковим лущильником Normandie та дисколаповою бороною DXRV ІІ, які також на демонстрацію привезла компанія.

Швидкісні моделі лущильників NORMANDIE виробництва компанії Gregoire Besson мають досить широке застосування. Їх використовують під час подрібнення пожнивних залишків (в т.ч. грубостебельних культур), мульчування з глибиною обробки 5-12 см, змішування органічних залишків і мінеральних добрив, знищення бур'янів, а також обробка ґрунту перед посівом. Їх робочі знаряддя забезпечують точне копіювання рельєфу поля. За рахунок високої продуктивності і доволі значної глибини обробки ці агрегати дають змогу отримувати низьку собівартість виконання робіт.

Дисколапова борона Gregoire Besson DXRV є знаряддям для основного обробітку ґрунту. Вона призначена для ефективної переробки рослинних залишків та якісного рихлення. Особливістю цієї дисколапові борони є можливість виконання повного циклу обробки ґрунту всього за один прохід, оскільки тут присутнє поєднання декількох знарядь. Диски обробляють поверхневий шар, потужні лапи забезпечують глибокий обробіток ґрунту, а на завершення масивний каток виконує зворотне ущільнення. Таким чином досягається значна економія матеріальних і людських ресурсів, що є додатковою перевагою у порівнянні з іншою технікою. Універсальність цього агрегату дозволяє істотно збільшити швидкість і підвищити продуктивність виконання технологічних операцій. Дисколапова борона Gregoire Besson DXRV має всі необхідні засоби захисту від перевантажень і відзначається високим рівнем надійності.

Джерело фото: Цеппелін Україна
Джерело фото: Цеппелін Україна

Fendt 1038 Vario — це компактний, маневрений, універсальний, а також неймовірно потужний і економічний трактор. Для його створення потрібні були абсолютно нові розробки і повністю новий підхід. Fendt 1038 Vario — це перший в світі трактор загального призначення з універсальним низькообертовим двигуном «MAN» і з  трансміфсією варіатором Fendt VarioDrive. Трактор універсальний у використанні. Він відмінно впорається, наприклад, з транспортними роботами (до 60 км/год) або роботами з високим навантаженням на ВВП (подрібнення дерев). Завдяки низькій своїй масі (всього 14 т) даний трактор оптимально підходить для робіт, що вимагають низького тиску на ґрунт (наприклад, посів). За рахунок гнучкої концепції баластування масу трактора можна збільшити на 50% від основної ваги.

Популярний на ринку північної Європи фінський бренд Valtra тепер активно пропонується в Україні. Цє машини серії Т з діапазоном потужностей від 150 до 250 к.с.  Цікавою особливістю тракторів Valtra є можливість самостійно обирати комплектацію, починаючи від потужності двигуна і закінчуючи переднім пневматичним мостом або системою роботи задом-наперед Twin Track. Навіть колір може бути будь-яким — все залежить від бажання покупця. Трактори Valtra оснащуються 6-циліндровими двигунами 7,4 літри. Це досить великий об»єм для такого класу потужності, і за рахунок цього термін експлуатації двигунів суттєво збільшується. На всіх тракторах встановлено трансмісію Power Shift. Варто відмітити, що двигуни і трансмісії виготовляються не де-небудь в Китаї, а безпосередньо на заводі у Фінляндії. Усі комплектуючі також фінського виробництва, тому за якість та надійність цих агрегатів завод відповідає повністю самостійно.

Джерело фото: Цеппелін Україна
Джерело фото: Цеппелін Україна

Окремої уваги заслуговує самохідний обприскувач Berthoud Raptor. Відомо, що для отримання найбільшої врожайності необхідно своєчасно проводити обробку полів засобами захисту рослин, регуляторами росту, вносити добрива. З цими завданнями Raptor може впоратись з максимальною ефективністю. Завдяки впровадженню новітніх конструктивних ця модель обприскувача відрізняється високою маневреністю. Високий кліренс обприскувача в комбінації з активною повітряною підвіскою осей забезпечує виняткову стабільність техніки і створює передумови для обробки практично будь-яких, навіть високорослих, сільськогосподарських культур. Високий рівень захисту робочого місця оператора забезпечує належний рівень безпеки і виключає проникнення шуму і пилу всередину кабіни. Під час показу було продемонстровано відмінну маневреність обприскувача, стабільність штанги під час стрімких поворотів на швидкості, роботу різних типів форсунок.

Джерело фото: Цеппелін Україна
Джерело фото: Цеппелін Україна