ТАС АГРО отримала хорошу врожайність зерна

10 серпня 2017, 09:12 3682

«ТАС АГРО» своєчасно завершила збір ранніх зернових і зернобобових культур. Станом на 9 серпня в господарствах компанії зібрано більше 85 тис. т врожаю.

Зокрема на площі 19 тис. га намолочено: озимої пшениці — 80 тис. т озимого ячменю — 5 тис. т, гороху — 3 тис. т. Середня урожайність цьогорічного збіжжя склала 45 ц/га, повідомила прес-служба компанії.

«Більшу частину урожаю ми збирали за допомогою власної техніки, лише в деяких господарствах для прискорення проведення жнив використовували орендовані зернозбиральні комбайни. Незважаючи на примхи погоди, валові збори ранніх зернових повністю відповідають запланованим показникам. Хорошу урожайність компанія отримала завдяки чіткому дотриманню технологій вирощування, відповідальній роботі співробітників та якісній матеріально-технічній базі. Також в цьому сезоні вдало спрацювали елеватори компанії, своєчасно прийнявши на зберігання більше 80 тис тонн зернових нового урожаю. Переважна частина зерна за якісними показниками відповідає вимогам продовольчого», — розповів директор з виробництва компанії «ТАС АГРО» Віктор Белкот.

Наразі в агрохолдингу відбувається обробіток ґрунту для посіву озимих культур, придбання нового обладнання та підготовка парку сільськогосподарської техніки до проведення осінніх робіт.


Для довідки: «ТАС АГРО» об’єднує близько 25 тисяч пайовиків в Чернігівській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання і переробка). Земельний банк становить майже 100 тис. га.