Виробничий комплекс DuPont Pioneer Україна очолить новий керівник

16 травня 2017, 11:13 5502

Агроном насіннєвого виробництва Сергій Комар призначений директором ТОВ «Стасі Насіння», і буде відповідати за управління і підтримку результатів виробничої діяльності насіннєвого комплексу, розташованому в с. Стасі Полтавської обл.

Лайош Бонцок, який займав посаду директора виробничого комплексу ТОВ «Стасі Насіння», переїжджає в Угорщину з метою здобуття нових кар«єрних можливостей всередині компанії. Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба DuPont Pioneer Україна. 

Як відзначається, фокусуючись на постійному вдосконаленні і розвитку людського потенціалу, беручи до уваги рішення Лайоша Бонцока, Директора ТОВ «Стасі Насіння», повернутися додому в Угорщину з метою здобуття нових кар»єрних можливостей всередині компанії DuPont, керівництво прийняло рішення щодо призначення Сергія Комара на вакантну посаду.

«Швидкий розвиток виробничої діяльності DuPont Pioneer в Україні диктує нові починання і потребує залучення молодих перспективних лідерів. Співробітники компанії мають великі можливості для розвитку та руху вперед, — сказав директор з інтегрованих операцій DuPont Pioneer в Європі Пітер Шипош. — Я радий, що Сергій керуватиме виробничим комплексом. Він показав видатні результати протягом трьох років роботи в компанії, і я вірю, що його новий досвід, свіжі ідеї і мотивація будуть сприяти ще більш високим показникам продуктивності заводу».

В компанії уточнили, що Сергій Комар працює в DuPont Pioneer Україна з 1 жовтня 2013 року на посаді агронома виробничого комплексу в с.Стасі. У складі агрономічної команди він організував і контролював польові етапи виробництва насіння в Сумській та Полтавській областях. У 2015-2016 роках був відповідальний за пілотний проект щодо старту і розширення вирощування насіння на півдні України на зрошенні. За короткий проміжок часу Сергію вдалося збільшити площі зрошуваних земель, досягнувши високого рівня якості і продуктивності. Під час 2013-2016 років проходив інтенсивне навчання в галузі виробництва насіння на промисловому комплексі в якості Керівника виробничої зміни. До приходу в DuPont Pioneer Україна працював агрономом-дослідником в іншій компанії.

Сергій Комар закінчив інженерно-технологічний факультет Полтавської державної аграрної академії і отримав ступінь магістра.

«Для мене велика честь здобути довіру керівництва компанії. Я планую продовжити роботу з реалізації глобальних стандартів DuPont Pioneer на підприємстві ТОВ «Стасі Насіння» завдяки слідуванню Ключовим Цінностям компанії, безумовному дотриманню стандартів якості на кожному етапі, збільшуючи обсяги виробництва, щоб забезпечити постійне зростання попиту на насіння Pioneer серед фермерів в Європі і Україні. Я продовжу роботу, розпочату моїми попередниками, щодо створення ефективної, високо мотивованої команди професіоналів, яка буде забезпечувати найкращі результати в європейській команді DuPont Pioneer і галузі в цілому», — сказав він.

Пітер Шипош також відмітив, що команда компанії дуже вдячна Лайошу Бонцоку за його величезний внесок в роботу DuPont Pioneer протягом більш ніж 20 років.

«За три роки, проведених в Україні, він значно поліпшив показники ефективності заводу, розвинув професійну і мотивовану молоду команду. Я впевнений, що команда комплексу в с.Стасі завжди пам'ятатиме вплив Лайоша на результати компанії в Україні. Бажаємо йому великих успіхів!», — подякував Пітер Шипош.


Для довідки: DuPont Pioneer — провідний світовий розробник та постачальник сучасних технологій в галузі генетики рослин, який забезпечує високоякісним насінням сільгоспвиробників в більш ніж 90 країнах світу. Компанія Pioneer надає агрономічну підтримку та супровід з метою підвищення продуктивності і прибутковості аграріїв, а також прагне розвивати системи стійкого ведення сільського господарства у всьому світі.