Підприємство Пан Курчак пройшло сертифікацію 

18 травня 2018, 15:09 5105

«Птахокомплскс «Губін» агропромхолдингу «Пан Курчак» в квітні 2018 року успішно пройшов сертифікацію за міжнародною системою FSSC 22000 (Food Safety System Certification).

Як говориться у повідомленні компанії, цей факт засвідчив, що на підприємстві дотримуються найвищих міжнародних стандартів якості та безпеки продукції.

«Сертифікація FSSC 22000 — важливе досягнення всього колективу підприємства, адже аудит здійснювався на всіх етапах виробництва та бізнес-процесів менеджменту. Таку систему сертифікації зараз застосовують в усіх цивілізованих країнах світу, тому з упевненістю можна вважати, що успішна сертифікація «Птахокомплексу «Губін» с суттєвим кроком і в розвитку вітчизняного птахівництва», — коментують в компанії.

Окрім цього, як вважають в агропромхолдингу, наявність сертифікату FSSC 22000 значно підвисить конкурентоздатність продукції на міжнародних ринках, адже продукцію «Птахокомплсксу «Губіин» в Європі знають з 2015 року, вона експортується в такі країни: Нідерланди, Німеччина, Францій, Польща, Естонія.

«Птахокомплекс «Губин» знаходиться в 15 км від українсько — польського кордону. Таке вигідне географічне розташування дозволяє оптимізувати логістику поставок, а також експортувати не лише заморожене, а й охолоджене м'ясо. Окрім цього, під торговою маркою KatKut курятина експортується до країн Перської затоки, африканських країн та країни СНД», — додали в компанії.


Для довідки: АПГ «Пан Курчак» заснована в 2001 р До її складу входять «Західна аграрна компанія» (вирощування зернових та технічних культур), «Агротехніка» (виробництво і реалізація комбікормів), «Агідель» і птахокомбінат «Губин» (вирощування курчат- бройлерів, виробництво м'яса птиці), «Віра-1» (вирощування свиней), «Нововолинський м'ясокомбінат» (переробка свинини).