PОETTINGER Україна представила відразу 7 новинок

19 листопада 2018, 12:19 1933

Компанія PОETTINGER на 12-й Міжнародній виставці «ІнтерАГРО-2018» презентувала 7 нових моделей сільськогосподарської техніки, призначеної як для великих, так і середніх сільгосппідприємств.

Про це AgroPortal.ua повідомив бренд-менеджер компанії «PÖTTINGER Україна» Володимир Мірненко.

«Для компаній зі значним земельним банком пропонуємо дискову борону TERRADISC 8001 Т і посівний комплекс TERRASEM C6 Fertilizer. Агрегат має компактну конструкцію — 3 м в ширину і 4 м у висоту, зміщене положення робочих інструментів, що забезпечують надійне проникнення та відмінне змішування ґрунту. Також дискова борона TERRADISC відмінна від попередніх моделей наявністю транспортного лафету», — зазначає Володимир Мірненко.

«N.B.!» Один день з життя… Агропродсервіс

За його словами, TERRADISC на вибір має робочу глибину від 5 см до 15 см для кращого обробітку ґрунту та максимальну швидкість роботи дискової борони — до 18 км/год.

Автоматичний варіант управління — налаштування глибини, тиску, горизонталі рами — відбувається через датчики і дозволяє трактористу виконувати всі операції з пульту керування, не виходячи з кабіни.

На стенді компанії «PÖTTINGER Україна» також була представлена нова система MULTILINE — це комбінація з причіпними агрегатами, яка поєднує дискову борону TERRADISC 4001 з механічною сівалкою VITASEM 402 ADD.
«Ця концепція дозволяє аграріям закрити питання, починаючи від обробітку стерні до мульчованого посіву. За декілька хвилин причіпна дискова борона TERRADISC чи причіпний культиватор SYNKRO перетворюється на повністю функціональну сівалку для мульчованого посіву», — пояснює Володимир Мірненко.

З посівних агрегатів цього разу «PÖTTINGER Україна» акцентували увагу аграріїв на сівалці AEROSEM з новою технологією посіву DUPLEX SEED.

«З цією системою посів кукурудзи на силос та на зерно проводиться в три ряди з поперечним зміщенням. З одного боку це приносить найбільшу врожайність, а з іншого, за рахунок високої швидкості руху, збільшує вихід продукції з гектару. Таким чином, дана технологія є економічною альтернативою традиційному посіву», — зазначає Володимир Мірненко.

За його словами, при використанні цієї технології посіву збільшення приросту врожайності кукурудзи склало до 5,5%.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua