НІБУЛОН закупив сільгосптехніки на $6 млн

23 січня 2018, 13:16 5340

Компанія «НІБУЛОН» прийняла рішення про оновлення техніки, що призведе до підвищення кількісних та якісних показників вирощеної продукції.

Часткове оновлення парку компанії відбувається на регулярній основі, говориться у повідомленні компанії.

Як повідомив начальник інженерно-сервісної служби «НІБУЛОН» Роман Кузьмін, на сьогодні компанією вже укладені та виконуються угоди про поставку 7 тракторів Fendt 1038, 5 комбайнів  Case IH Axial Flow 6140, 5 комбайнів  John Deere S760, 5 культиваторів Tiger-Mate II, 3 сівалок Kinze 3000 та дискової борони Lemken Rubin 6. Крім цього, також буде придбано 22 трактори МТЗ 952.3, які до цього часу постачалися виключно на європейський ринок і у 2018 р. з«являться в Україні вперше на полях компанії «НІБУЛОН».

«Таким чином, загальна сума інвестицій складає $6 млн. Ця техніка поповнить парки всіх сільськогосподарських філій ТОВ СП «НІБУЛОН» і візьме участь у сільськогосподарському сезоні 2018 року, що значно прискорить терміни його проведення та покращить ефективність виконання робіт», — говориться у повідомленні компанії.

Як зазначив Кузьмін, основні переваги нової техніки — висока потужність і мінімальна витрата пального за максимальної продуктивності, а також найкращі умови для роботи операторів.

«Один трактор Fendt 1038 за продуктивністю здатний замінити  два трактори минулих випусків, що значно покращить продуктивність та скоротить агротехнічні терміни виконання польових робіт. А нові комбайни демонструють середній намолот 10 тис. тонн проти 4,8-6 тис. тонн у попередніх моделях», — зазначає Роман Кузьмін.