НІБУЛОН встановив нові ємності на елеваторі в Кременчуці

07 серпня 2018, 14:18 1572

Компанія «НІБУЛОН» завершила монтаж металоконструкцій додаткових ємностей для зберігання зернових, зернобобових та олійних вантажів загальною ємністю 20 тис. т на філії «Кременчуцька».

Як говориться в повідомленні компанії, це збільшить обсяги одноразового зберігання продукції до 90 тис. т і скоротить час обробки автотранспорту.

«Закінчили підрядні організації і монтаж верхніх навантажувальних галерей та опор норійної вежі і двох зерносховищ для активного вентилювання зерна ємністю по 2,3 тис. т кожен», — йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що разом з додатковими ємностями на території підприємства передбачено і будівництво автомобілерозвантажувача з приєднанням його до наявного на філії комплексу.

Також закінчуються роботи з прокладання електромереж і монтажу системи автоматичного поливу та трубопроводу стисненого повітря. З 25 серпня 2018 р. фахівці компанії почнуть пусконалагоджувальні роботи.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.