НІБУЛОН поповнив свій парк надсучасними комбайнами John Deere

15 червня 2018, 11:36 5641

У філії «Снігурівська» компанії «НІБУЛОН» 14 червня 2018 року відбулося урочисте вручення ключів кращим механізаторам виробничих підрозділів компанії з різних областей України від п'яти нових зернозбиральних комбайнів John Deere S760 та п'яти зернозбиральних комбайнів Case 6140.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«У 2015 році ми також придбали по 5 комбайнів цих виробників, які ефективно показали себе за час експлуатації. Вони високопродуктивні, економні та надійні, тому при закупці нової техніки керівництво «НІБУЛОНу» вчергове надало перевагу провідним американським виробникам», — зазначив начальник інженерно-сервісної служби компанії «НІБУЛОН» Роман Кузьмін.

За прогнозами регіонального директора з сільськогосподарського виробництва компанії «НІБУЛОН» Олександра Терещенка, нові комбайни дозволять збільшити продуктивність зернозбиральних робіт на 20-30%.

При цьому він уточнив, що віднині парк філій компанії налічує 72 комбайни. Сучасна техніка поповнить парки 6 філій «НІБУЛОНу».

Разом з тим, Роман Кузьмін уточнив, що комбайни John Deere S760 відрізняються від попередників JD S660 новим удосконаленим джойстиком управління, що більш зручний при роботі в полі, більш функціональним інтерфейсом бортового комп'ютера та модернізованою гідравлічною системою. Щодо виробничих обсягів, то за світловий день такий комбайн може зібрати до 50 гектарів при урожайності в 40-45 центнерів із гектара.

Самі механізатори додають, що задоволені розпочати сезон у комфортних умовах, адже кабіни машин укомплектовані системами клімат-контролю та сенсорними бортовими комп’ютерами. Додатково встановлені датчики врожайності та вологості зерна, що відображають рівень вологості та врожайність зернової маси в режимі реального часу.

Регіональний керівник (Миколаївська область) відділу сервісу дилера сільськогосподарської техніки John Deere компанії «Ландтех» Олександр Боровий у коментарі AgroPortal.ua додав, що після офіційного вручення ключів спеціалісти «Ландтех» проведуть навчання для механізаторів.

«Теоретична частина навчання пройде у класі. До трьох годин на слайдах механізатори вивчають, як техніка облаштована. Коли техніка вийде в поле вперше, спеціалісти нашої компанії проведуть навчання безпосередньо на практиці. У разі виникнення запитань після навчання сервісні спеціалісти завжди на зв'язку», — констатував він, додавши, що на комбайнах John Deere S760 встановлена проста інтелектуальна система налаштування — монітор зроблений по принципу смартфона, тому проблем, як правило, не виникає.