НІБУЛОН планує здійснити ще кілька «смугастих рейсів»

31 серпня 2018, 09:11 1745

ТОВ СП «НІБУЛОН» планує в цьому році здійснити кілька поставок кавунів по Дніпру до Києва.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

«У цьому році ми плануємо виконати кілька рейсів. І це не єдина особливість нинішнього сезону. По-перше, торішній рейс склав близько 300 т кавунів, перша партія цього року — близько 500 т. І це не тільки кавуни, а й українські дині», — йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що «смугастий рейс-2017» тривав понад чотири з половиною днів, а в цьому році — не більше трьох діб.

«Отже, на черзі вже наступний рейс. При нормальних погодних умовах за ним послідує і третій, і наступні », — йдеться в повідомленні на сайті.

У «НІБУЛОНі» відзначили, що кавуни завантажували в терміналі в Голій Пристані, розвантажували в терміналі в Переяславі-Хмельницькому, а звідти на автомобілях доставляли до Києва. Вартість кінцевої доставки склала 87-90 коп. за 1 кг, що на 10 копійок дешевше, ніж автомобільним транспортом з Голої Пристані до Києва.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.