НІБУЛОН розпочав будівництво третього терміналу у Запорізькій області

12 жовтня 2018, 16:26 4894

Компанія «НІБУЛОН» сьогодні, 12 жовтня 2018 р. розпочала будівництво перевантажувального терміналу у с.Тернівка Вільнянського  району, що стане вже третім підприємством компанії на Запоріжжі.

Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

Як зазначається, введення нового підрозділу в експлуатацію заплановано на червень 2019  року. Сума інвестицій  в реалізацію проекту складе $19 млн.

Під час зведення терміналу планується провести масштабні будівельні роботи. Окрім того, власними зусиллями аграрного підприємства буде проведено й днопоглиблення 1821 м лівої притоки Дніпра — р. Плоска Осокорівка — для забезпечення водного підходу до перевантажувального термінала.

«Високотехнологічний перевантажувальний термінал у Тернівці забезпечить робочими місцями близько 120 людей, значно скоротить витрати сільгосптоваровиробників області на транспортування вирощеної продукції, а також поповнюватиме місцевий бюджет за рахунок сплачених податків на понад 2,7 млн грн в рік», — говориться у повідомленні.


Для довідки: Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим в м.Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь в більш ніш 20 країн світу.