НІБУЛОН розпочав монтаж силосів на терміналі у Миколаєві

09 січня 2018, 10:47 3615

Компанія «НІБУЛОН» розпочала монтаж силосів  на території елеваторного комплексу з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала, що будується в Миколаєві.

Про це говориться у повідомленні компанії.

«На сьогодні фундаменти під чотири силоси та галереї готові, тож на будівельному майданчику, у розпалі роботи з монтажу металоконструкцій. Уже підіймаються вгору чотири ємності (14-17). Монтажем металоконструкцій зерносховищ займаються фахівці ТОВ «СпецМонтажІнжиніринг» (м. Кременчук) та ТОВ «Зернова столиця-Інжиніринг» (м. Одеса). Кожна із зазначених компаній збирає по 3 ємності, місткістю по 7,2 тис. т», — говориться у повідомленні.

В «НІБУЛОНі» зазначають, що ємності з таким об'ємом зберігання на підприємствах компанії монтуються вперше. На попередніх елеваторних комплексах встановлювалися переважно 5-тисячники.

«Загальна вага металоконструкцій зерносховищ становить більше ніж 403 тонни», — додали в компанії.

Постачальником силосного обладнання для чергового елеваторного комплексу стала італійська компанія FRAME S.R.L., шеф-монтажник якої особисто контролює процес збирання ємностей на будівельному майданчику перевантажувального термінала.

Також у компанії додали, що уже наполовину зведена робоча вежа (4 поверхи) та завершується встановлення арматурних каркасів під плиту причалу, що в результаті реконструкції буде подовжений до 222 м.


Для довідки: після завершення будівництва загальна ємність зерносховищ, розташованих на території перевантажувального термінала «НІБУЛОНу» в Миколаєві, становитиме  173 тис. т, а підприємство матиме можливість роздільно та одночасно зберігати сім різних культур.

Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє та управляє другою за розміром мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів та сучасним морським терміналом, розташованим у м. Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю та ячмінь у більш ніш 20 країн світу. Щорічний обсяг експорту «НІБУЛОНу» сягає 4,5 млн т.