На випуск продукції ТМ Галичина банкрутство «тезки» не вплине

07 вересня 2018, 16:45 3856

ТОВ «Молочна компанія «Галичина», яка з 2015 року і по даний час є власником готової молочної продукції торгової марки «Галичина» та унікальних рецептур, продовжує роботу.

Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

«Повідомляємо, «Молочна компанія «Галичина» працює у штатному режимі, жодних змін у роботі виробництва немає!», — говориться у повідомленні.

Також зазначається, що банкрутом оголошена інша юридична структура — ПрАТ «Галичина». Її постановою Господарського суду Львівської області від 30.08.2018р. у справі №914/3734/15 визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру.

«ТОВ «Молочна компанія «Галичина» несе повну відповідальність за всі іміджеві складові ТМ «Галичина» перед споживачами та партнерами. Юридична процедура щодо ПрАТ «Галичина» не позначиться на продовженні випуску високоякісної молочної продукції з дотриманням усіх сучасних стандартів виробництва, технічних умов, із залученням висококваліфікованого та досвідченого персоналу. Підкреслюємо, ніяких змін у виробництві, якості продукції, дистрибуції немає », — додали у компанії.


Для довідки: раніше повідомлялося, що ПАТ «Галичина» оголошено банкрутом і розпочато процедуру ліквідації.