На Миколаївщині відкрили перевантажувальний термінал

27 жовтня 2016, 10:10 2890

ТОВ «Термінал-Укрхарчозбутсировина» (UPSS) вчора, 26 жовтня, відкрило в Миколаївській області сьому чергу своїх потужностей.

Про це повідомила Миколаївська облдержадміністрація.

Зокрема, UPSS ввела в експлуатацію новий резервуарний парк загальним об’ємом 41 тис. т для обслуговування імпортних поставок олій та інших рідких вантажів. Це робить термінал найбільшим за всіма характеристиками на Чорному морі і дає змогу клієнтам підприємства укладати фрахтові контракти з можливістю навантаження суден експортними вантажами.

Об'єкт включає в себе 14 резервуарів, залізничну і автомобільну естакади, лабораторію. Тут забезпечено дотримання режиму зберігання і перевантаження продукту при температурі до 70°С.

«Наша мета — створення універсального портового комплексу, який матиме змогу перевантажувати близько 8 млн т вантажу», — повідомив виконавчий директор ТОВ «Термінал-Укрхарчозбутсировина» Дмитро Фалько.


Для довідки: морський комплекс з перевалки наливних харчових вантажів «Термінал-Укрхарчозбутсировина» володіє також глибоководним комплекс по перевалці меляси з можливістю цілий рік відвантажувати партії по 35 тис. т.