Мрія отримала третій транш на $5 млн

17 жовтня 2016, 12:52 2432

«Мрія Агрохолдинг» отримав третій цього року транш у розмірі $5 млн на поповнення робочого капіталу. Як і раніше, фінансування забезпечили поточні бондхолдери компанії.

Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

Кошти дозволять у повному обсязі реалізувати інвестиційний план, затверджений у червні 2016 року. Зокрема, частина коштів буде спрямована на закупівлю техніки і обладнання в рамках програми з відновлення технічного парку «Мрії».

«Завдяки постійній підтримці та довірі бондхолдерів компанія зможе здійснювати свою операційну діяльність до кінця 2016 року в нормальному робочому режимі. В цілому, протягом цього року ми отримали $46 млн робочого капіталу, які на 100% покрили наші потреби», — зазначив фінансовий директор «Мрії» Тон Хулс.

Всього, починаючи з червня 2015 року, кредитори і бондхолдери агрохолдингу інвестували $77 млн ??у відновлення і підтримку операційної діяльності компанії.


Для довідки: «Мрія Агрохолдинг» обробляє 180 тис. га землі у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Рівненській областях. Потужність елеваторів і зерносховищ — 600 тис. т.