Молочний Альянс відправив продукцію до Бахрейну

18 жовтня 2016, 17:02 2172

Група компаній «Молочний Альянс» вперше здійснила поставку фасованого ультрапастеризованого молока до Королівства Бахрейн, однієї з найбагатших арабських країн.

Продукцію було виготовлено на приватне замовлення під ТМ Olbia на сертифікованому Європейською комісією заводі — у філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», повідомили в компанії.

Обсяг поставки — 16 т.

«Це перша партія ультрапастеризованого молока нашого виробництва, яку ми відправили до країн арабського світу. Арабські країни мають дуже жорсткі вимоги до якості молочної продукції, і таке замовлення свідчить про високу якість нашого виробництва і про те, що нам довіряють. Для нас це не перша співпраця з країнами арабського світу. Так, «Молочний Альянс» вже кілька років експортує вершкове масло до ОАЕ і планує працювати в цьому напрямку і надалі», — сказав голова наглядової ради групи Сергій Вовченко.


Для довідки: нагадаємо, в серпні 2016 р. «Молочний Альянс» здійснив першу в історії сучасної України промислову поставку до ЄС у межах встановлених для нашої країни річних квот на експорт молока та молочної продукції. Продукцію — сухе знежирене молоко — було виготовлено на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», який також має сертифікацію Єврокомісії. Партію обсягом 20 т було експортовано до Польщі.