МХП робить ставку на молодих фахівців

19 травня 2018, 09:06 5004

Агрохолдинг МХП запустив оновлену програму для молодих фахівців — «МХП СТАРТ».

На підтримку запуску МХП продемонстрував відео, головні герої якого молоді люди найрізноманітніших професій. За задумом авторів проекту — це відображення сучасної аграрної галузі, інноваційної та ефективної, говориться у повідомленні компанії.

«Ми робимо величезну ставку на молодих фахівців і всіма силами розвіюємо міфи про агросектор як щось застаріле. Дуже хотілося надихнути студентів, випускників вишів, талановитих ентузіастів і просто мрійників», — розповідає директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП Ксенія Прожогіна.

За її словами, програма «МХП СТАРТ» націлена саме на те, щоб допомогти молодим людям максимально розкрити свій потенціал у сильній, ефективній, інноваційній команді холдингу».


Для довідки: «МХП СТАРТ» — програма кар'єрного розвитку, призначена для студентів 1-3, 4-6 курсів та випускників вищих навчальних закладів. Вона реалізується в чотирьох напрямках: лекції, майстер-класи та воркшопи від фахівців МХП; екскурсії на підприємства групи МХП; практики; стажування з можливістю подальшого працевлаштування.

МХП — вертикально інтегрована компанія. Серед напрямків діяльності — рослинництво, птахівництво і м'ясопереробка. Земельний банк МХП становить близько 370 тис. га. З 2008 року акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.