LNZ Group подвоїла обсяг продажів

29 листопада 2016, 17:45 2443

LNZ Group цього року вдалось подвоїти обсяг продаж. Наступного року його планується збільшити ще вдвічі.

Про це в ході підведення підсумків роботи регіональних представництв та обговорення подальшої стратегій розповів заступник директора з управління та розвитку представництв LNZ Group Дмитро Соломонюк, повідомляє прес-служба компанії.

«У ході цієї зустрічі ми відзначили найкращих працівників та звернули увагу на тих, кому є над чим працювати, — зазначив Дмитро Соломонюк. — Також ми визначили нові інструменти роботи, які в майбутньому покращать якість обслуговування клієнтів і збільшать продажі. Кожне представництво захистило свій бізнес-план на наступний рік».

Крім того, керівництво дистрибуційної компанії визначило представництво, яке за підсумками роботи за рік показало найкращий результат. 

«Звання найкращого отримало Сумське представництво. Воно найкраще виконало свої планові-показники, а менеджери спрацювали якісно як по продажам, так і з обслуговування», — відмітив Дмитро Соломонюк.

Враховуючи перемогу команди «ЛНЗ-Лебедин» у чемпіонаті Черкаської області з футболу, директору Сумського представництва вручили символічний презент — золотий бутс.