LNZ Group будує другу чергу елеватора на Сумщині

09 жовтня 2018, 10:32 2813

LNZ Group продовжує будівництво другої черги елеватора в Сумській області.

Як говориться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook, наразі проходить 2-ий етап будівництва потужного та сучасного елеваторного комплексу в Білопіллі.

«Новий комплекс дасть можливість одночасно приймати як різні культури, так і зерно різної якості», — повідомляють у компанії.

Також в LNZ Group повідомили деякі факти щодо елеватора:

- виробнича потужність елеватора сягає 77 тис. т;

- силоси зберігання сухого зерна оснащені сучасною багаторівневою системою контролю температури всередині ємностей. Це гарантує чітке дотримання контрактних показників якості зерна;

- продуктивність транспортного обладнання кожної технологічної лінії елеваторного комплексу — 250 тонн зерна на годину;

- транспортне та очисне обладнання елеваторного комплексу оснащене системою аспірації повітря;

- лабораторія обладнана передовими засобами контролю якості продукції;

- зручне логістичне розташування, близькість автомобільних шляхів обласного та державного значення, власна залізнична колія.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія із 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України із багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами по виробництву насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) та дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі та має більше 3 тис. працівників у сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод по виробництву кукурудзи, багатофункціональний завод по виробництву насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській та Сумській областях, 5 логістичних центрів та власний митний склад.