LNZ Group поповнила парк сільгосптехніки

09 квітня 2019, 16:14 1830

Компанія LNZ Group у рамках розширення техпарку придбала 10 тракторів Fendt 1038Vario і 5 одиниць Fendt 724 Vario.

Про це повідомив головний інженер LNZ Group Іван Левченко, говориться у повідомленні компанії.

«Основною метою придбання тракторів Fendt є економія пального. Як заявляє виробник, ця техніка споживає на 15-20% менше пального, ніж сільгоспмашини конкурентів. Окрім того, це надійні моделі тракторів із нової серії», — заявив головний інженер.

Також підприємство придбало 6 самохідних обприскувачів Case IH Patriot, 8 комбайнів New Holland CR 9.80, 10 жаток для кукурудзи, 2 кастратори Vermande для селекційних ділянок і 6 сівалок Horsch Maestro з можливістю внесення рідких добрив.

«Ми самостійно завозимо засоби захисту рослин, які 100% розчиняються у воді і будемо виготовляти рідкі мінеральні добрива. Для цього також придбали спеціальне обладнання», — зазначив Іван Левченко.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один з лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі і має більше 3 тис. працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.