LNZ Group продемонструвала в дії систему захисту на сої і кукурудзі

21 червня 2019, 16:51 2197

На Форумі аграрних інновацій «Нове зернятко», що триває на Тернопільщині, свою продукцію представило понад 50 ресурсних компаній. LNZ Group продемонструвала на демополігоні унікальні гібриди кукурудзи з лінійки UNIVERSEED, а також акцентувала увагу аграріїв на системі засобів захисту DEFENDA на посівах кукурудзи і сої.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

Як розповів менеджер з засобів захисту рослин бренду DEFENDA компанії LNZ Group В'ячеслав Панасюк, участь в такому масштабному заході дає можливість поспілкуватися з аграріями, відчути їх потреби і зрозуміти, які продукти потребує ринок, а також ознайомити сільгоспвиробників з новими препаратами.

Форум аграрних інновацій «Нове зернятко» складався з ознайомчої частини, лекторної та виїзду в поле для огляду демонстраційних ділянок зернових, зернобобових та технічних культур.

«Зокрема LNZ Group показала посіви 9 гібридів UNIVERSEED, з яких три — силосних. А також фермери могли побачити в дії технологію захисту DEFENDA, яка представляє найбільш оптимальні та сучасні препарати, на посівах сої та кукурудзи. Це дуже вдалий час для оцінки ефективності роботи засобів захисту рослин, зокрема грунтових гербіцидів.

На ділянках господарства на посівах сої було використано бакову суміш Айдахо + Сора Нет, грамініцид Харума, інсектицид Твікс та бакову суміш Старк + ДОТ. Відповідно до технології захисту DEFENDA для кукурудзи використовували препарати Мусон, Сумаро, Престо та Супер Мачо», — розповідає В'ячеслав Панасюк.

За його словами, агрономи добре оцінили посіви і зокрема дію препаратів.

«Загалом бренд DEFENDA у своєму портфоліо має широку лінійку ефективних ґрунтових та страхових гербіцидів, рекомендованих для використання в посівах кукурудзи. Але вибір препарату залежить від ґрунтово-кліматичних умов, спектра й інтенсивності забур'янення», — відмічає В'ячеслав Панасюк.

Він також відмітив, що останнім часом на Дні полів все більше приїжджає невеликих та середніх фермерів, які намагаються підтягнути рівень технологічності господарства і все частіше залучають та випробовують нові продукти. Таким чином аграрії намагаються підвищити рівень врожайності та бути конкурентоспроможними на ринку.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua