LNZ Group подарувала реанімобіль Шполянській лікарні

23 червня 2017, 15:00 2716

Компанія LNZ Group подарувала Шполянській центральної районної лікарні сучасний реанімобіль, устаткований новітнім обладнанням.

Вартість реанімобиля становить понад 2,5 млн грн, йдеться у повідомленні компанії.

«Автомобіль оснащено найсучаснішим устаткуванням. Упевнений, він допоможе врятувати не одне людське життя. І хоча він буде закріпленний за реанімаційним відділенням, його послугами користуватимуться всі, хто цього потребуватиме», — заявив завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Шполянської ЦРЛ Сергій Маєтний, зазначивши, що наразі не кожна обласна лікарня може похвалитися такою «швидкою допомогою».

Він підкреслив, що цей реанімобіль обладнаний найсучаснішою апаратурою для надання допомоги тяжкохворим: тут і дихальна система, і кардіостимулятори, і дефібрилятори.

В свою чергу, керівництво компанії LNZ Group вважає, що у ситуації, яка наразі склалася в системі охорони здоров'я, медичні заклади особливо потребують підтримки.

«У той час, коли в країні проходить медична реформа перед лікарнями та фельдшерськими пунктами постає нагальна необхідність оснащення сучасним медичним обладнанням. Група компаній ЛНЗ дотримується принципів соціально відповідального ведення бізнесу. І як надійний партнер компанія завжди свої слова та наміри підтверджує реальними справами», — наголосив директор Лебединського насіннєвого заводу Анатолій Ткаченко під час вручення ключів від автомобіля.


Для довідки: у вересні 2015 року за кошти Лебединського насіннєвого заводу у сумі 1,5 млн грн у Шполянській районній поліклініці встановили новий цифровий флюорограф, завдяки чому шполянські лікарі можуть робити якісні знімки для діагностики захворювання легень.