KSG Agro збільшив продажі свинини на чверть

29 листопада 2021, 11:36 2130

Агрохолдинг KSG Agro збільшив продаж свинини на чверть порівняно з січнем-вереснем 2020 року. У грошовому вираженні продажі склали $3,13 млн. 

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу із посиланням на звіт компанії.

«Збільшення продажів стало наслідком одразу кількох факторів, насамперед покращення якості та структури комбікормів, що прискорило процес зростання поросят. Завдяки стратегічному партнерству з американською компанією Cargill ми модернізували обладнання, ввели в дію сучасні лабораторії та підвищили кваліфікацію персоналу свого комбікормового заводу, — коментує керівник м'ясного напряму KSG Agro Олександр Долженко. — Використовуючи як сировину власну продукцію — кукурудзу, сорго, ячмінь, пшеницю та префікси виробництва Cargill, ми знайшли оптимальну формулу структури комбікормів, що ефективно впливає на прискорене зростання поголів'я. Крім того, з метою отримання більш рівного за своїми характеристиками, насамперед вагою, поголів'я активно проводимо вакцинацію проти цирковірусної інфекції».

Крім того, за його словами, в компанії ввели нову програму годівлі поросят та розраховують, що віднімуть від свиноматок поросят вагою 8 кг, які будуть здоровішими та міцнішими.


Для довідки: KSG Agro — один із провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проєкти, насамперед свинарство, а також рослинництво.