Континентал стартував зі збиральною кампанією

02 липня 2019, 11:11 1693

У «Континентал Фармерз Груп» почалася збиральна кампанія.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Озимий ячмінь вже молотять на полях агрохолдингу у Львівській області, на кластері «Кам'янка-Бузька». На черзі — озимі жито, ріпак, пшениця, а також яра пшениця. Всього запланована площа до збирання становить 103 тис. га ранніх зернових культур на восьми виробничих кластерах.

«Це наша перша збиральна кампанія, яку Континентал починає в оновленому форматі, як єдиний бізнес. Ми стартували в заплановані терміни і повністю підготовлені і в операційному, і в технічному плані. Навесні ми істотно поповнили наш технічний парк, в тому числі, і новою зернозбиральною технікою, яка вже працює в полях», — повідомив Георг фон Нолкен генеральний директор «Континентал Фармерз Груп».

У поточному сезоні в агрохолдингу планують зібрати урожай озимого ячменю з площі 20,6 тис. га, озимого ріпаку — з 28,3 тис. га, озимої і ярої пшениці — відповідно, з 46,6 і 7 тис. га, а також 400 га озимого жита.


Для довідки: 14 июня 2019 року компанії CFG і «МРІЯ», загальним інвестором яких є SALIC, оголосили про завершення процесу об'єднання бізнесів і почали працювати під єдиним брендом «Континентал Фармерз Груп». Земельний банк об'єднаної компанії складає 195 тис. га в Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.