Комерційний директор Corteva Agriscience в Україні йде з посади

04 серпня 2021, 14:59 2594

Віталій Коверник з 9 серпня 2021 р. залишає посаду комерційного директора Corteva Agriscience Україна з особистих причин.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Ми високо цінуємо та дякуємо Віталію Ковернику за його вагомий внесок в розвиток Corteva Agriscienсе, зокрема, успішне впровадження мультиканальної мультибрендової стратегії, яка дозволила компанії розширити присутність на українському ринку, — прокоментував керівник бізнесу Corteva Agriscience в Східній Європі Сергій Харін, — Ми з розумінням та повагою ставимося до рішення Віталія, і бажаємо йому успішного продовження розвитку кар»єри«.

Віталій Коверник працював в команді Corteva Agriscience Україна з 1 червня 2020 року. Він очолював команди з продажів насіння та ЗЗР, а також відповідав за роботу з ключовими клієнтами та розвиток бізнесу. До цього часу він обіймав посади напрямку продажів та маркетингу в компанії DuPont, яка є попередником Corteva Agriscience. У 2017-2018 роках очолював трансформаційний офіс сільськогосподарського підрозділу DowDuPont у Центральній та Східній Європі.

«Я завжди розділяв і продовжую розділяти цінності Corteva Agriscience збагачувати життя виробників і споживачів для розвитку майбутніх поколінь. Corteva — визнаний світовий лідер сільського господарства, що має сильну експертизу та одну з найпотужніших команд в Україні, і я пишаюся тим, що був її частиною. Моє рішення рухатися далі пов«язане з особистими обставинами, і я буду радий можливостям співпраці з Corteva Agriscience в нових напрямках. Я вірю в успішність стратегії, яку Corteva впроваджує на світовому і українському ринку зокрема», — підкреслив Віталій Коверник.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі — включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов«язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont