John Deere пропонує навігаційну технологію за спеціальною ціною

31 березня 2020, 09:50 2554

Компанія John Deere пропонує фермерам та підрядникам можливість оновити їхні супутникові приймачі та скористатися найновішою технологією супутникової навігації за спеціальною пільговою ціною до 30 квітня 2020 р.

Про це повідомляє прес-служба компанії.
 
«Впровадження у 2004 році приймача StarFire iTC зробило компанію John Deere галузевим лідером автоматичної навігації машин. Усі добре знають цей жовтий купол, що встановлюється на кабіні та забезпечує роботу всіх основних додатків для точного землеробства та системи глобального супутникового позиціонування (GNSS). Однак, починаючи з січня 2021 року, ці пристрої не зможуть отримувати корекційні сигнали SF1 та SF2», — йдеться в повідомленні.
 
Додається, що з 01 травня автоматична система керування AutoTrac працюватиме лише з сигналом RTK. Такі функції як контроль секцій, документування та Parallel Tracking продовжать працювати із дисплеями GreenStar 2630 та 1800.

Щоб скористатися перевагами новітньої технології, власники старих моделей матимуть змогу отримати від своїх місцевих дилерів сучасні приймачі четвертого покоління StarFire 6000 в обмін на приймачі iTC. Пропозиція містить не лише приймач, але й більш точний корекційний сигнал SF3, точність якого сягає ±3 см, а також дисплей останнього покоління 4240 або 4640, який надається за пільговою ціною.
 
«Більшість сільгоспвиробників використовують супутниковий приймач для роботи системи автоматичної навігації AutoTrac, але за останні двадцять років технологія зазнала істотного розвитку, було впроваджено секційний контроль обприскувачів і розкидачів добрив. Так само як апаратна частина смартфонів стає з часом більш потужною та працює ефективніше, новітні приймачі компанії John Deere зазнали схожого технологічного прориву», — кажуть у компанії John Deere.
 
Після оновлення фермери матимуть підвищену швидкість отримування сигналу та сумісність дисплеїв із технологією ISOBUS, а також зможуть отримувати оновлення програм по бездротовому каналу; передбачено також і систему блокування з PIN-кодом для захисту у випадку крадіжки.
 
Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням або отримати у місцевих дилерів.