Індустріальна молочна компанія офіційно змінила назву на ІМК

25 травня 2017, 09:06 6942

Згідно з рішенням, прийнятим на позачергових зборах акціонерів компанії, які відбулися 26 квітня 2017 року, «Індустріальна молочна компанія» офіційно змінила назву на ІМК.

Щодо цого були внесені відповідні зміни до Статуту компанії, повідомляє прес-служба ІМК.

«Зміна назви з «Індустріальної молочної компанії» на ІМК є для нас логічним кроком, адже виробництво молока в бізнесі компанії займає вже менше 4%. Компанія сфокусована на рослинництві із застосуванням інноваційних агротехнологій та кращих практик управління бізнесом. Проте за 10 років існування компанії абревіатура ІМК вже органічно стала для нас другою назвою, яку знають наші партнери та інвестори. Тому в кінці 2016 року було прийнято рішення провести ребрендінг компанії, завершальним етапом якого стала офіційна зміна назви.
Сьогодні назва компанії відображає принципи нашої роботи та пріоритети. Це: І — інновації, М — менеджмент, К — команда», — зазначив генеральний директор ІМК Алекс Ліссітса.


Для довідки: ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні. Напрямки діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник, соя, картопля); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока.

ІМК обробляє 136,6 тис. га землі, розташованих в Полтавській, Чернігівській та Сумській областях України. 

У травні 2011 року відбулося розміщення акцій ІМК на Варшавській фондовій біржі.