HarvEast нагородив 13 переможців конкурсу міні-грантів для сіл

27 липня 2016, 10:39 2195

HarvEast вручив сертифікати на реалізацію 13 проектів-переможців у 1-му конкурсі міні-грантів «Моє село — зробимо кращим разом».

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба компанії.

Нагородження переможців відбулося в палацах культури Мангушського, Нікольського і Волноваського районів за участю топ-менеджменту HarvEast, голів сільських рад, районних адміністрацій, представників громад та громадських організацій.

«На сьогодні проблема нерозвиненої інфраструктури в селах Донецької області є досить гострою. Тому наше завдання як відповідального бізнесу — не стільки дати людям готове розв’язання проблеми, скільки підтримати активних жителів у прагненні зробити життя навколо себе кращим, допомогти реалізувати їхні ініціативи. Переконаний, що цей проект — початок нової доброї традиції HarvEast і всіх районів, де працює Компанія. Сподіваємося, що поетапно умови для життя наших селян стануть комфортнішими та достойнішими», — зазначив генеральний директор групи HarvEast Дмитро Скорняков.

Переможцями конкурсу міні-грантів «Моє село — зробимо кращим разом» стали переважно проекти у сфері благоустрою села, соціально значущої інфраструктури та популяризації спорту та здорового способу життя.

Конкурс проходив із 20 травня до 20 червня 2016 року. До участі в конкурсі допускалися активні жителі та громадські організації, які подали на розгляд журі проекти, спрямовані на розв’язання локальних проблем територіальних громад за такими напрямами: житлово-комунальне господарство, пропаганда здорового способу життя, освіту, культура і творчість, соціальний захист, благоустрій села. До участі приймали проекти, реалізація яких запланована на строк не пізніше 1 листопада 2016 року.


Для довідки: HarvEast — сільськогосподарський холдинг. Основні напрями діяльності холдингу: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво.