Грін Тім завершила формування управлінської команди

24 квітня 2019, 10:24 2719

У «Грін Тім» впродовж останніх 12 місяців працювали над створенням нової, зосередженої на операційній ефективності, управлінської команди. Результатом цього стала значна економія коштів компанії та її клієнтів.

Про це AgroPortal.ua повідомив генеральний директор компанії «Грін Тім» Метью Кінг.

За його словами, як і раніше, основною бізнес-стратегією компанії «Грін Тім» залишаються виробництво, торгівля овочевою продукцією, а також надання послуг обробки, фасування з використанням обладнання світового класу, що стало головним пріоритетом протягом останніх 3-х років.

«Інвестиції компанії в сучасні технології склали $40 млн. На даному етапі ми маємо ультрасучасний склад для холодного зберігання овочів, розрахований на 50 тис. тонн для понад 9 видів овочевої продукції. Усі стадії виробництва сертифіковані за стандартами BRC, Global GAP — управління безпечністю харчових продуктів від поля до клієнта», — зазначає Метью Кінг.


Для довідки: компанія «Грін Тім» — один із найбільших в Європі постачальників овочів, самостійно вирощує, зберігає і здійснює весь цикл передпродажної підготовки овочевих культур. Один із додаткових напрямів діяльності компанії — надання в оренду вільних камер для зберігання овочів.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua