Grain Alliance закупила на посівну 70% добрив

05 лютого 2019, 11:24 1585

Забезпеченість добривами Grain Alliance («Баришівській зерновій компанії») станом на 31 січня 2019 р. складає близько 70% до потреби.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«В усі господарства «Баришівської зернової компанії» закуплено і завезено мінеральних добрив азотної групи у повному обсязі (100%), , а складних (фосфорно-калійних) —  на 60% від потреби. Загалом, для проведення комплексу весняно-польових робіт забезпеченість мінеральними добривами  складає близько 70%», — зазначив головний агроном компанії Олег Коваль.


Для довідки: за даними Мінагропроду, забезпеченість сільськогосподарських підприємств мінеральними добривами для проведення весняно-літніх польових робіт станом на 25 січня 2019 року становить близько 26%.

Grain Alliance займається сільгоспвиробництвом на 50 тис. га в 4-х областях: Чернігівській, Полтавській, Київській та Черкаській. Потужності з одноразового зберігання зернових і олійних становлять 250 тис. т, розташовані у Баришівці, Яготині, Березані, Пирятині, Ніжині і Ярмолинцях. 100% акцій української «Баришівської зернової компанії» належить шведській холдинговій компанії Grain Alliance.