Гордійчук передав управління Сварог Вест Груп колегіальному органу

09 березня 2017, 10:55 6056

В корпорації «Сварог Вест Груп» 2 березня 2017 р. відбулася зміна форми управління. Посаду голови Ради директорів корпорації, яку раніше займав Андрій Гордійчук, трансформовано в колегіальний орган управління.

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба корпорації.

Відмічається, що Андрій Гордійчук сконцентрується на інноваційному бізнесі та органічному виробництві. Також у планах — активна громадська діяльність, законодавчі ініціативи в аграрній та інноваційній сферах.

У сформований орган управління увійшли: голова Ради директорів — Микола Агарков, незалежний директор Олександр Матюшок, виконавчий директор Микола Дячук і фінансовий директор корпорації Сергій Зуєв.

«За 15 років команда «Сварог Вест Груп» виросла і готова взяти на себе управлінську діяльність. Процес передачі оперативного управління зайняв кілька років і тепер його можна вважати завершеним. Я ж зможу більше часу приділяти динамічному розвитку «Першого національного аграрного кооперативу» і холдингу інноваційних технологій HTI», — заявив Андрій Гордійчук.


Для довідки: «Сварог Вест Груп» об'єднує підприємства, які розташовані у Хмельницькій та Чернівецькій областях і працюють у всіх сферах сільського господарства. Основними напрямками діяльності корпорації є рослинництво (зернові, олійні та технічні культури), виробництво насіннєвого матеріалу, виробництво цукру, молочне скотарство, садівництво, доробка і зберігання продукції (сучасні зерно- і фруктосховища), сучасні МТС. Земельний банк корпорації становить 80 тис. га. Загальна чисельність працівників — 4500 осіб.