Гібриди KWS розкривають потенціал в умовах зрошення на півдні України

17 грудня 2018, 17:45 1711

Компанія «КВС-Україна» днями провела навчальну презентацію для своїх партнерів  — представництва ТОВ «Агроскоп Інтернешнл» в Запорізькій та Херсонській областях.

Основною темою заходу стало питання вирощування кукурудзи за інтенсивними технологіями в умовах зрошувального землеробства, говориться у повідомленні компанії.

«У світі зрошувальне землеробство, яке займає 17% всіх земель, що знаходяться у користуванні, надає 41% усієї продукції рослинництва. На сьогоднішній день даний напрямок є найбільш актуальною темою та проблемою в Запорізькому та Херсонському регіонах. Зрошення — одне з основних засобів інтенсифікації сільськогосподарського виробництва, яке гарантуватиме отримання високих і сталих врожаїв агрокультур у цих регіонах», — зазначають в «КВС-Україна».

Наразі портфоліо гібридів кукурудзи селекції KWS налічує 13 гібридів, які характеризуються різними особливостями і напрямками використання. Так,  КерберосФАО 310 та КВС 4484ФАО 370 характеризуються як високопродуктивні гібриди для різних умов вирощування, в т.ч. й на зрошувальних землях.

«Основною їх відмінністю є високий потенціал урожайності, що розкривається за інтенсивних технологій вирощування в умовах зрошення, а також толерантність до повітряної посухи, яка є досить актуальною проблемою при вирощуванні кукурудзи в умовах півдня України», — додають в компанії.

Під час заходу партнерам було надано результати вирощування цих гібридів у попередніх сезонах на території Запорізького регіону, а також представлено стратегію впровадження гібридів кукурудзи селекції KWS у господарствах Херсонської області.


Для довідки: KWS — одна з найбільших селекційних компаній в світі, яка веде свою діяльність вже 160 років. Компанія має представництва в більш ніж 70 країнах. У KWS працює майже 5000 співробітників, 40% з яких займаються науковими дослідженнями.

В Україні насінництво, маркетинг і агросервіс здійснює ТОВ «КВС-УКРАЇНА», 100% дочірнє підприємство KWS SAAT AG зі штаб-квартирою в Німеччині.