Гібриди кукурудзи Pioneer показали високі результати в конкурсі врожайності

12 січня 2017, 13:58 3304

Фермери, які вирощують насіння бренду Pioneer®, виграли 7 національних і 199 штатних титулів в 2016 році.

Про це AgroPortal.ua повідомили у прес-службі DuPont Pioneer.

Зокрема, мова йде про конкурс, організований Національною асоціацією виробників кукурудзи (НАВК). Як розповідають в компанії, НАВК вручила сім національних і 199 штатних титулів виробникам, які використовували насіння марки Pioneer® і взяли участь в щорічному Національному конкурсі врожайності кукурудзи.

«Наші переможці 2016 року продемонстрували, що тривалі інвестиції в генетику насіння в поєднанні з неперевершеною підтримкою команди професіоналів Pioneer допомагають виробникам досягати максимальної продуктивності, — каже віце-президент DuPont Pioneer, регіональний директор по США і Канаді Стів Рено. — Успіхи в нашій дослідницькій програмі кукурудзи приносять більш високий рівень генетичної вигоди для клієнтів. У поєднанні зі збільшенням локального тестування ми досягаємо поліпшення врожайності для виробників по всьому кукурудзяному поясу».

В компанії звернули увагу на бренд Pioneer P1197, який лідирував у списку переможців, завоювавши 69 штатних і дві національні нагороди.  

«Врожайність P1197 дозволила отримати додатково понад 5 центнерів з кожного гектара на 1600 фермерських полях з 6000, де цей гібрид вирощувався в порівнянні з іншими», — говорить Стів Рено. 

Ознайомитися зі списком національних переможців, показниками врожайності і списком продуктів, можна за посиланням.

Також в DuPont Pioneer нагадали, що нещодавно було оголошено про асортиментну лінійку гібридів кукурудзи на 2017 рік, яка включає 29 нових генетичних платформ і 53 нових продукти.


Для довідки: конкурс врожайності НАВК — це щорічне змагання серед виробників кукурудзи в США, метою якого є капіталізація високогенетичного потенціалу врожайності сучасних гібридів кукурудзи. Він також сприяє розвитку стійких нових та інноваційних методів управління, які призводять до підвищення врожайності. Виробники змагаються в шести класах виробництва кукурудзи: два — для незрошуваних, два — для no-till/strip till незрошуваних, один — для no-till/strip till зрошуваних і один — для зрошуваних земель.