Євраліс збільшила продажі насіння на 15%

29 січня 2019, 11:14 1980

Компанія «Євраліс» (Euralis) закінчила минулий 2017/18 сезон досить вдало, збільшивши продажі насіння кукурудзи і соняшнику на 15% і зайнявши четверте місце в переліку найбільших західних компаній на ринку насіння кукурудзи та соняшнику.

Про це повідомила керівник відділу маркетингу компанії ТОВ »Євраліс Семенс Україна» Ольга Молокович під час презентації співпраці з компанією BASF щодо технологічного захисту якісного посівного матеріалу.

«Минулий рік для нас видався вдалим: завод «Євраліс» з доробки насіння в Черкаській області потрапив до п'ятірки найбільших насіннєвих заводів України. Також торік найбільш популярні гібриди кукурудзи і соняшнику виробництва «Євраліс» досягли дійсно високих результатів з урожайності. Наприклад, гібрид кукурудзи «ЕС Метод» ФАО 380 став абсолютним чемпіоном по Україні, отримавши в Київській області урожайність 167 ц/га.

Гібрид соняшнику «ЕС Белла», стійкий до вовчка нових агресивних рас, за версією компанії «Клеффманн» входить до п«ятірки найбільш знаних і популярних в Україні. По ньому врожайність у Вінницькій області склала 48,8 ц/га», — розповідає Ольга Молокович.

За її словами, маючи гарну французьку генетику, компанія «Євраліс» шукала рішення — яку додану вартість до гібридів можна запропонувати українським фермерам.

«Таке рішення ми знайшли у співпраці з компанією BASF. Тепер, на відміну від інших насіннєвих компаній, які пропонують лише фунгіцидну обробку, ми маємо змогу на своєму заводі в Черкаській області проводити повну комплексну фунгіцидно-інсектицидну обробку насіння і пропонуємо це аграріям без збільшення вартості насіння. Таким чином ми піклуємося про насіння і про хороші врожаї українських аграріїв», — зазначає Ольга Молокович.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua