Євраліс та ВАSF запропонували аграріям нове рішення

28 січня 2019, 12:51 2467

Технологічне рішення від компаній «Євраліс» (Euralis) та BASF у сезоні 2018-2019 стосується передпосівної обробки насіння соняшнику та кукурудзи преміум-сегменту.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«На заводі «Євраліс» на Черкащині насіння проходить комплексну заводську фунгіцидно-інсектицидну обробку, що забезпечує відмінний захист насіння та рослин від шкідливих організмів. Протруювання насіння окремо не оплачується, а надається бонусом для аграріїв при покупці через мережу офіційних дистриб«юторів ТОВ «Євраліс Семенс Україна», — зазначає керівник відділу маркетингу компанії Ольга Молокович.

За її словами, якісне насіння та піклування про клієнта є стандартом роботи компанії «Євраліс».

Як відзначив керівник групи Агроцентри BASF Сергій Кучеров, в Україні підрозділ аграрних рішень хімічного концерну вже співпрацює з насіннєвої компанією у напрямах виробничої системи Clearfield® для ріпаку та соняшнику і Clearfield®Plus для соняшнику, пропонуючи аграріям удосконалені та високоефективні гербіциди Нопасаран®, Євро-Лайтнінг®та Євро-Лайтнінг® Плюс, які працюють у комбінації з ультрасучасними та високоврожайними гібридами «Євраліс», стійкі до цих гербіцидів.

«В рамках нової співпраці, компанія BASF постачає «Євраліс» якісні колоранти Sepiret, інсектицидний протруйник Пончо на кукурудзу і соняшник та фунгіцидний протруйник Аліос® на кукурудзу» — зазначає Сергій Кучеров.


Для довідки: кооперативна група «Євраліс» створена французькими фермерами, виробниками пшениці, у 1936 році, і нині налічує 7 тис. акціонерів та 5 150 співробітників. У 2018 році обіг групи «Євраліс» склав €1,5 млрд. «Євраліс Семенс», насіннєвий підрозділ групи «Євраліс», створено у 1950 році. Щорічно компанія інвестує 13% свого обігу у дослідження, а виробництво насіння здійснюється на площі 21 тис га та дороблюється на 3 насіннєвих заводах: у Лескарі (Франція), Севільї (Іспанія) та Черкасах (Україна).

ТОВ «Євраліс Семенс Україна» налічує близько 600 співробітників та повністю контролює вертикально-інтегрований виробничий цикл насіння. Компанія пропонує фермерам гібридне насіння кукурудзи від раннього до середньо-пізнього ФАО, насіння соняшника, сої, сорго та озимого ріпаку.

Компанія BASF створює хімію для сталого майбутнього. Більше 115 тис. співробітників BASF Group працюють над тим, щоб сприяти успіху клієнтів майже в усіх секторах і майже у всіх країнах світу. Портфоліо компанії складається із шести сегментів: хімікати, матеріали, промислові рішення, технології обробки поверхонь, харчування та догляд разом з сільськогосподарськими рішеннями. Обсяг продажів BASF в 2017 році склав більше €60 млрд. У 2017 році обсяг продажів підрозділу Agriculture Solutions компанії BASF склав €5,7 млрд.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua