Єрмолаєв отримав контроль над дистриб'ютором техніки New Holland

02 серпня 2016, 17:08 2495

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив фізичній особі — громадянину України Вадиму Єрмолаєву отримати контроль над компанією AC-Terra International Ltd. (Британські Віргінські острови).

Про це з посиланням на АМКУ повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Відзначається, що AC-Terra International здійснює реалізацію сільськогосподарської техніки компанії New Holland.


Для довідки: Бізнес-сфера діяльності Єрмолаєва охоплює реалізацію будівельної техніки під ТМ Liebherr, торгівлю сільгоспкультурами, спиртними напоями в Дніпропетровській області, надання транспортних послуг для перевезення вантажів і оренду нежитлової нерухомості в Дніпропетровській області та у Києві. Бізнесмен також здає в оренду поліграфічне обладнання для випуску упаковки з картону і паперу, надає інформаційні послуги в медичній сфері в Дніпропетровській області.

Єрмолаєв також є власником торгово-промислової корпорації «Алеф», якій належить низка торговельно-розважальних, торгово-ділових і житлових комплексів в Дніпрі. А компанія АС-Терра Інтернешнл Лтд. спільно з ТОВ «Компанія з управління активами «Альтус Ассетс Актівітіс» є власниками ТОВ «Торговий дім «АС-Терра» (Дніпропетровська область).