DuPont Pioneer підтвердила гендерну рівність

26 червня 2018, 13:16 4412

Компанія DuPont Pioneer увійшла в рейтинг ТОП-15 роботодавців України з найвищим показником підтримки гендерної рівності.

Про це повідомили в компанії. DuPont Pioneer увійшла в номінацію «Краще місце для роботи» згідно «Українському Індексу Корпоративного Рівності України — 2017» з максимальною оцінкою 100 балів за критерієм гендерної рівності. Це дозволило Pioneer увійти в список ТОП-15 роботодавців, які демонструють свою прихильність та відданість принципам недискримінації за гендерною ознакою.

Компанії, які набрали понад 52 балів в середньому за все три блоку, визнані найкращим місцем для роботи. Загальна оцінка Pioneer досягла 77 балів з максимальним рівнем 100 балів за ознакою гендерної рівності. «Кожен співробітник вносить унікальний і цінний внесок в нашу компанію. Ми шукаємо людей, які привносять іншу точку зору, бачення і розуміння, з метою розширення нашого погляду на світ і на сільськогосподарську галузь. Corteva Agriscience ™ продовжує підтримувати дружню культуру своїх попередників, заохочуючи інновації та поважаючи індивідуальні відмінності. Ми віримо, що різноманітні точки зору, досвід і бачення наших співробітників роблять хороші ідеї кращими», — зазначила директор ТОВ« Піонер Насіння Україна », фінансовий керівник в Україні, Білорусі та Центральної Азії Corteva Agriscience, сільськогосподарського підрозділу DowDuPont.

В Україні DuPont Pioneer вперше увійшла в такий список, але глобально компанія вже давно займає лідируючі позиції в подібних рейтингах в усьому світі. Компанія зобов'язується розширювати власні можливості, залучаючи більше різноманітних талантів.