Бучачагрохлібпром завершив посівну

10 травня 2018, 12:55 3686

Керівництво ТзОВ «Бучачагрохлібпром» цього року вирішило змінити кількісне співвідношення між культурами.

Про це говориться у повідомленні компанії.

«Посіви ярої пшениці ми залишили практично без змін, а ячменю трішки збільшили. Збільшили також площі посіву цукрового буряка та ріпаку, але зменшили з  кукурудзою.  Оскільки цього року погодні умови сприяли проведенню весняно-польових робіт, ми не просто закінчили посівну вчасно, а й трішки випередили терміни», — говориться у повідомленні.

В компанії також зазначають, що ключові моменти технології вирощування не змінилися, хоча «Бучачагрохлібпром» і використовує найновіші досягнення в науці і техніці.

«Це оранка, як основний обробіток грунту, 1-2 культивації в залежності від культури, внесення органічних та мінеральних добрив. Також в нашому господарстві ведеться науково-обгрунтована сівозміна, під кожну культуру вибираємо відповідного попередника», — уточнили в компанії.


Для довідки: «Бучачагрохлібпром» розвиває три напрямки: рослинництво, тваринництво, садівництво. Компанія була заснована в 2004 р., земельний банк — 25 тис. га. у компанії в розпорядженні знаходиться 1 елеватор, потужності якого складають 100 тис. т одноразового зберігання.