АВК запустила новий бісквітний комплекс у Дніпрі

29 березня 2018, 10:58 3921

Кондитерська компанія АВК розширила виробничі потужності у місті Дніпро, запустивши в роботу новий комплекс з виробництва бісквітної продукції.

Як говориться у повідомленні компанії, відкриття  додаткових  ліній,  виробнича  потужність  яких  становить 10 тис. т на рік, дозволить компанії вдвічі збільшити об»єми виробництва злакових продуктів таких як KRESKO, «Мажор» «Бам-Бук» тощо.

Із запуском нового комплексу, протягом першого місяця роботи, загальний обсяг виробництва бісквітної продукції АВК склав понад 1800 т. Ласощі цієї категорії виготовляються виключно з української сировини та мають маркування «ЕКО-продукт».

«Минулого року ми вивели на ринок інноваційний продукт, який не має аналогів в Україні — солодкі хрусткі снеки KRESKO. Технологія виробництва таких ласощів дозволяє зберегти всі корисні властивості злаків та виключає вміст канцерогенів. Високий попит на новий продукт та бісквітну продукцію в цілому перевищив усі наші очікування. Тож аби задовольняти потреби внутрішнього і зовнішнього ринків було вирішено відкрити новий комплекс», — розповів засновник компанії АВК Володимир Авраменко.

У відкриття комплексу АВК інвестувала майже 120 млн грн. Новий виробничий майданчик — це  власні унікальні інженерні розробки компанії, зроблені на базі світового досвіду. АВК задіяла близько 40 підрядних організацій з різних країн світу в тому числі України.

Також уточнюється, що за підсумками минулого року експортні продажі злакової продукції компанії виросли у 1,7 раза. Як очікується, ласощі цієї категорії стануть флагманами в експорті АВК і у 2018 році. Серед найбільш зацікавлених — ринки Арабських країн та Китаю.  


Для довідки: АВК — один із лідерів українського кондитерського ринку, яка входить у топ-100 світових кондитерських компаній. Сьогодні експортна географія АВК — це 56 країн світу. Виробничі потужності розташовані у м.Дніпро. У 2016 році компанія встановила лінію з виробництва кави та вивела на ринок власну торгову марку BARISTI. АВК розвиває мережу фірмових магазинів. Запущено в роботу Інтернет-магазин з продажу власної продукції.