Аурум Груп пішла у точне землеробство

06 березня 2019, 10:36 2543

Компанія «Аурум Груп» (Aurum Group) планує використання технології точного землеробства, для чого розпочала програму модернізації сільгосптехніки.

Про це повідомила «Аурум Груп» Альона Лебедєва, говориться у повідомленні підприємства.

«Розвиваючи агросектор, ми плануємо використовувати інноваційні технології і вже  цьогоріч інвестували понад 16,1 млн грн у модернізацію сільгосптехніки. Частина цих коштів — власні ресурси групи, а також банківське фінансування», — уточнила Лебедєва.

Також зазначається, що в 2019 році ПУМБ передав компанії «Аурум Транс» на умовах фінансового лізингу сільськогосподарську техніку на суму 12,4 млн грн.


Для довідки: «Аурум Груп» (Aurum Group) — українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямками діяльності є машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість і аграрний сектор. Зараз компанія експортує свою продукцію в країни СНД, Близького Сходу, США, Китаю і ін. Діяльність компанії в агробізнесі представлена розташованим в Запорізькій області господарством із земельним банком 4 тис. га, де вирощуються зернові, олійні та деякі нішеві культури.