Астарта провела понад 15,5 тис. закупівель через свою онлайн-систему

27 травня 2019, 13:27 3405

Агропромхолдинг «Астарта» з початку 2019 р. в рамках політики автоматизації бізнес-процесів та прозорих відносин з постачальниками впровадила єдину централізовану систему автоматизованого управління закупівлями APS.

Як говориться у повідомленні компанії, сервіс доступний на корпоративному сайті та містить перелік актуальних тендерів від усіх підприємств агропромхолдингу. 

«Доступ до системи є абсолютно вільним, без будь-яких обмежень ані по географічному принципу, ані по категорії товарів. Подати заявку та взяти участь в усіх тендерах агропромхолдингу може будь-який постачальник незалежно від форми його реєстрації», — пояснюють в «Астарті».

Впровадження системи APS відбувалося поетапно з 2017 року: по кожному підприємству, по категоріях закупівель, по мірі готовності програмного забезпечення та навчання персоналу.

«Наразі через електронний портал APS проводяться всі закупівлі товарів та послуг для компанії.  За півроку з моменту повного запуску, у системі проведено 15,5 тис. тендерів. У середньому в торгах брали участь 4-5 постачальників,  найбільше учасників за цей час — 22 пропозиції —  зібрав тендер на закупівлю ветеринарних препаратів», — йдеться у повідомленні.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів в експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).