Астарта почала зернозбиральну кампанію

17 липня 2017, 10:37 2051

Агропромхолдинг «Астарта» розпочав збирання ранніх зернових з агрофірм у Полтавській області, протягом тижня жнива стартують у західних регіонах.

Усього компанія планує зібрати ранні зернові з 55 тис. га, у тому числі пшеницю — з 52 тис. га, йдеться у повідмленні холдинга.

«Умови для озимини цього року були не найсприятливішими, однак за рахунок правильної технології внесення добрив, підбору сортів та догляду за посівами, якість зерна висока. Мінімум 75% пшениці буде продовольчих класів.», — прокоментував операційний директор «Астарти» Желько Ерцег.

За його словами, поки що рано прогнозувати результати врожайності.

«Сподіваємося, що вони будуть в межах нашого бюджету», — додав Желько Ерцег.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрована аграрна компанія, яка обробляє 250 тис. га землі в 8 областях України. Основна діяльність компанії полягає у вирощуванні цукрових буряків, зернових і олійних культур, виробництві високоякісного цукру, молока і переробці сої. До складу «Астарти» входять 8 цукрових заводів, молочні ферми на 30 тис. голів стада, потужний завод з переробки сої та біоенергетичний комплекс із виробництва біогазу (м. Глобине).