Allseеds розпочала новий сезон з рекордом

01 вересня 2017, 14:45 3496

Олійно-екстракційний завод групи Allseеds в порту «Южний» першим у олійно-видобувній галузі вийшов із міжсезонного ремонту.

Як говориться у повідомленні групи, вже 21 серпня завод приступив до переробки насіння врожаю 2017 р. і через кілька днів встановив новий рекорд освоєння  добової потужності — 2200 т/ добу. 

«Такого результату «чорноморським олійникам» вдалося досягти завдяки техніко-технологічному переоснащенню виробничого процесу, ліквідації «вузьких місць» під час зупинки на міжсезонний капітальний ремонт», — говориться у повідомленні.

Також уточнюється, що до кінця жовтня, у відповідності із плановими виробничими показниками групи на 2017/18 МР, очікується вихід на стабільну переробку 2400 т насіння соняшнику на добу, що дозволить заводу Allseeds за підсумками року увійти до лідируючої групи підприємств олійно-жирової галузі України.


Для довідки: група Allseeds у 2015 р. увела в експлуатацію олійноекстракційний завод у порту «Южний» потужністю 2400 т/добу переробки насіння соняшнику, завершивши таким чином перший етап свого інвестиційного проекту вартістю $200 млн. Потреба у інвестиціях на продовження проектів компанії складає біля $400 млн.