Alfagro продаватиме техніку українського виробника

20 лютого 2019, 13:47 3426

Компанія Alfagro стала ексклюзивним дилером ряду продукції харківського завода-виробника «Варіант Агро Буд».

Про це в коментарі AgroPortal.ua зазначив засновник і керівник компанії Alfagro Жерар де Ля Салль.

«Разом із відомим виробником обладнання ТОВ «Варіант Агро Буд» ми розвиватимемо новий перспективний напрямок — забезпечуватимемо агросектор зрошувальними системами, причепами і розкидачами», — уточнив він.

Партнери підписали угоду про ексклюзивне дилерство Alfagro на цей актуальний вид продукції харківського виробника. Проект пов'язує свої перспективи із впровадженням профільної державної програми підтримки вітчизняних виробників сільськогосподарської техніки.

«У нас є великий досвід у постачанні імпортної техніки. Але точно знаємо, що і в Україні зараз виробляється продукція дуже високої якості, — переконаний Жерар де Ля Салль. — Її перевага у значно меншій вартості — через дешевшу робочу силу, метал та інші комплектуючі. До плюсів додаються і компенсації у 25%, які тепер ще надає держава».

Представник дилера визнає, що давно визначив для себе важливість саме такої групи техніки та обладнання і лише шукав стабільного вітчизняного виробника.

«Бажання співробітництва було обопільним. Саме у цей час менеджери ТОВ «Варіант Агро Буд» теж вийшли з нами на контакт. І ми цим пишаємось. Значить, нас теж цінують в Україні. Нова угода — значний крок у нашому розвитку», — зазначає Жерар де Ля Салль.

Партнери розподілили свій вплив по областях. Alfagro охоплюватиме 9 регіонів. Спеціально для обслуговування нового напрямку компанія доукомплектує свій дилерський центр у Вінниці ще 2-3 співробітниками.

Під час IX Міжнародної агропромислової виставки «Зернові технології-2019» компанія «Варіант Агро Буд» представила першу в Україні універсальну причіпну техніку Organic TRUCKS.

«Цей вид техніки зможе вирішувати зразу декілька завдань для фермерського господарства: внесення органічних добрив при підготовці ґрунту до посіву і транспортування різної сільськогосподарської продукції (силос, сінаж, зернові культури, буряк). Він призначений для розкидання твердого гною, компосту і торфу на ширину від 13 до 17 м», — розповів представник ТОВ «Варіант Агро Буд».


Наталія Помянська, AgroPortal.ua