Agricom Group збільшила земельний банк до 40 тис. га

15 серпня 2016, 11:45 2310

Агропромислова група Agricom Group збільшила площу сільгоспугідь до 40 тис. га.

Новий територіальний кластер розташований на кордоні Рівненської та Житомирської областей і об'єднує підприємства загальною площею 10 тис. га, де планується виробництво традиційних для регіону пшениці, сої та ріпаку.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Відкриття нового структурного підрозділу на заході України є свідченням того, що нашій команді вдалося організувати ефективну роботу на підприємствах у напрямку рослинництва в Чернігівському і Білокуракінському кластерах, а географічне положення зумовлено принципом диференціації кліматичних зон. Уже в поточному році ми почнемо обробку — восени площі будуть засіяні озимими культурами. Наступним етапом стане будівництво потужностей для зберігання і переробки сільськогосподарської продукції безпосередньо на території кластера», — заявив виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник.

За його словами, відповідно до стратегії розвитку компанія буде продовжувати інвестувати в розвиток українського агропромислового комплексу і в майбутньому.

Крім територіального кластера в Рівненській області, до складу Agricom Group входять також Білокуракинський кластер (20 тис. га), Чернігівський (10 тис. га), елеваторні комплекси потужністю зберігання 63 тис. т, Торговий Дім «Добродія Фудз» (ТМ «Добродія» і «SAN GRANO»).


Для довідки: Agricom Group — національна агропромислова група, що спеціалізується на розробці, виробництві і дистрибуції продуктів харчування із зернових культур і об'єднує сільськогосподарські, переробні та торговельні підприємства. Ключовими бізнес-напрямками діяльності є: рослинництво, зберігання зернових та олійних культур, виробництво і торгівля продукцією бакалійної групи.