В Україні з’явиться торговельний майданчик для органічної продукції

20 квітня 2018, 10:22 4780

Маркетплейс з мобільним додатком AgroportЕХ запрацює в Україні в другому півріччі 2018 року. Цей інструмент гарантуватиме доступ для покупців з усього світу до первинного ринку органічної продукції України та забезпечить швидкі комунікації безпосередньо для виробників.

Про це розповів у ексклюзивному коментарі AgroPortal.ua представник компанії Agroportex.bio Данило Таровітов під час Міжнародної виставки та форуму «Агропорт Захід Львів 2018».

«Додаток дозволить українському органічному ринку вийти на новий рівень. Вже на сьогодні в AgroportЕХ зареєстровано понад 180 учасників, безпосередньо виробників органічної продукції. Цей додаток насамперед для тих, хто зацікавлений у збільшенні обсягів продажу, в тому числі й експорту, а також бажає налагодити прямі контакти з надійними покупцями», — зазначає він.

За словами Данила Таровітова, стати учасниками додатку можуть лише кінцеві виробники сертифікованої органічної продукції. Після реєстрації виробник вказує продукцію, яка сертифікована, і потім отримує сповіщення про запити саме на цю продукцію, вибираючи для себе найвигідніший варіант.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua