Нову сівалку Lemken покажуть на Днях поля DLG

04 червня 2018, 10:26 3723

Компанія «ЛЕМКЕН-Україна» цього року під час Міжнародних днів поля в Україні в форматі DLG представить новий агрегат — сівалку точного висіву Azurit, за допомогою якої компанія закладала дослідні ділянки.

Про це заявив фахівець з підтримки продажів компанії «ЛЕМКЕН-Україна» Олександр Киянець.

«Особливо акцентуємо на розміщенні насінин у рядку. Вони лягають не одна за одною, а зигзагом, ніби у шахматному порядку. В результаті кожна насінина отримує на 70% більше площі для росту та наявних ресурсів. Фіксуємо прибавку до 10% урожаю на зерно завдяки такому оптимальному розміщенню», — зазначив він.

«N.B.!» День поля з європейським шармом 24/7

У компанії розповідають, що організували демотур нових сівалок — засіяли ними поля у 32 господарствах. Восени будуть порівнювати результати із традиційною технологією. Сподіваються на обговорення попередніх підсумків під час Днів поля DLG.
Також зазначається, що компанія найпершою подала заявку на участь у шоу обприскувачів. 

«Подібного формату більше ніде немає. На DLG дуже якісно підготовлено і продумано тестовий полігон. Зручно, комфортно усім — і відвідувачам, і учасникам», — пояснює менеджер «ЛЕМКЕН-Україна».  

International Field Days Ukraine 2018 відбудуться 20-22 червня на дослідному полі УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого (смт Дослідницьке, Васильківський р-н, Київська обл.). Більше інформації — за посиланням.


Ірина, Садова, AgroPortal.ua