Агро Champions. У серпні нагородять кращих із кращих

16 травня 2019, 08:00 3064

Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) спільно з агенцією UCABevent 14 серпня 2019 року в рамках масштабної польової події — УКАБ Агротехнології — проведуть нагородження переможців премії Агро Champions.

До лонг-листу рейтингу увійдуть топ-менеджери компаній, земельний банк яких перевищує 10 тис. га. Разом з тим, до рейтингу не будуть включені нещодавно призначені топ-менеджери.

Номінації:

Генеральний директор
Операційний директор
Комерційний директор
Фінансовий директор
Директор з виробництва
Маркетинг-директор
HR-директор
Головний агроном
Головний інженер
Директор з комунікацій та соціальних питань

Переможці премії Агро Champions визначаться на основі оцінок Експертної ради (буде озвучена згодом), до складу якої увійдуть компанії, які спеціалізуються на пошуку та оцінці керівників вищої ланки, міжнародні організації, аудиторські компанії, консалтингові та ресурсні компанії, які працюють на аграрному ринку України, чи дотичні до нього.

Експертна рада оцінить керівників за 60-бальною шкалою за наступними критеріями (кожен критерій максимально може оцінюватися в 20 балів):

· кваліфікація (досвід, soft skills, затребуваність на ринку);

· репутація (довіра на ринку);

· ефективність (результати діяльності керівника у складовій результату діяльності компанії, впровадження інновацій, прозорість у роботі).


Для довідки: УКАБ Агротехнології відбудуться 14 серпня 2019 р. у ТОВ «Агро-Регіон», с. Велика Олександрівка, Бориспільський р-н, Київська обл., GPS: 50.398157, 30.887242. Час проведення буде повідомлено додатково.

Детальнішу інформацію про рейтинг Агро Champions можна отримати, написавши на пошту [email protected].


Подавайте колег до участі у рейтингу, заповнивши Google Форму.