Як на Львівщині 4 т каші готували

27 квітня 2018, 06:54 1906

На Львівщині було встановлено рекорд України з приготування найбільшого обсягу каші з органічних продуктів, який внесений до Національного реєстру рекордів України в категорії «Кулінарне мистецтво».

Для приготування органічної страви використано 1200 кг гречки, 800 кг м'яса, 250 кг цибулі, 10 кг грибів, 100 л олії, 50 кг вершкового масла, 10 кг часнику і майже 35 кг спецій і зелені.

«N.B.!» На Львівщині приготовано 3200 літрів органічної каші

Реєстрація рекорду відбулася в рамках Міжнародної виставки і форуму «Агропорт Захід Львів 2018/Agroport West Lviv 2018».


Джерело фото: AgroPortal.ua